Om Oss

Om Oss

Bygg og Malerservice AS organiserer og leverer alt av rørleggerarbeid og elektriskarbeid gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere.

Hovedmålet med å sette opp Bygg og Malerservice AS for 7 år siden var å tilby våre kunder omfattende bygge- og renoveringstjenester, fra A til Å. Hver dag begynner vi å jobbe med bevisstheten om at oppgaven vår er å løse enhver utfordring som kunder kan møte.

Vår tilnærming til hvert prosjekt har blitt verdsatt gjentatte ganger av investorer (se referanser), men vi tror at det alltid kan være bedre, så som et selskap forbedrer vi oss hver dag for å fortsette å være en betydelig aktør i byggebransjen.

Vår prioritet er å tilby tjenester av høyeste kvalitet til rett tid til konkurransedyktige priser! Vi er det beste valget for deg hvis du trenger en pålitelig og sikker byggepartner.

Hvorfor velge oss?

  • Vi utfører oppussing og byggearbeid fra A til Å
  • Vi hjelper til med å få nødvendige søknader
  • Vi tilbyr gunstige betingelser for kjøp av materialer som kreves for å utføre arbeidet.
  • Vi tilbyr transport av alle verktøy og materialer til implementeringsstedet.
  • Vi har kvalifiserte fagfolk og konstruksjonsingeniører som legger sitt engasjement og all sin erfaring i arbeidet sitt.

Hos Bygg og Malerservice bryr vi oss om god kommunikasjon, vår prioritet er en godt utført jobb, ærlighet og åpenhet. Kontakt oss, samtalen og tilbudet er gratis!

462 37 741

Ring oss

BYGG OG MALERSERVICE AS

Org. nr: 922 605 866

 Grenseveien 67, 0663 OSLO, NORGE

KONTAKT SKJEMA

Kontakt oss ved å bruk av kontakt skjema.