Dyktige arbeidere

Opussing og bygging må gi varige resultater i årevis, så vi sørger for å ansette de beste spesialistene som garanterer en god effekt.

}

God kommunikasjon

Vi jobber med alle typer prosjekter, vi vet hvor viktig det er å forstå investorens forventninger og behov, og det er derfor vi bryr oss om effektiv kommunikasjon.

Attraktive priser

Vår prioritet er å inngå rettferdige og fordelaktige kontrakter med våre kunder, hver gang vi leverer høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser.

Våre tjenester

BYGG OG MALERSERVICE I ANTALL

Vi utvikler og vokser kontinuerlig som et selskap for å tilby bedre og bedre løsninger og mer og mer fordelaktige tilbud.

Bygg og Malerservice AS gjør det meste innen: utvendig og innvendig maling, snekkerarbeid, innvendig oppusing, baderom, kjøkken, gulv, montering, flislegging. Bygg og Malerservice AS organiserer og leverer alt av rørleggerarbeid og elektriskarbeid gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere.

7

Års erfaring

758

Prosjekter

15+

Ansatter

Besøk oss på mittanbud

Våre referanser

{Cezary Kuks og hans firma MalerService bygget diverse terrasser, trapp og pergola til vårt nybygde hus sommeren 2017 Prisen var konkurransedyktig. Fagmessig løste de dette på en god måte, og fant gode løsninger underveis. Oppdraget ble ikke detaljtegnet på forhånd, men sluttresultatet ble slik vi ønsket. Cezary var selv involvert i kommunikasjonen og planleggingen, og de leverte på tid. Alt i alt en god erfaring som jeg kan anbefale andre.
5
Svein Erik Bakke
{

Malerservice malte vår hytte på Høgevarde i 2016 – de gjorde så god jobb at vi også fikk dem til å male vårt hus på Røa. Malerservice satte også opp platting med gjerde + porter og maling på hytta til vår fulle tilfredsstillelse.

Jeg kan anbefale Maler service på det varmeste – og vi vil bruke dem neste gang vi trenger snekke eller malere.

5
Knut Bjornebye
Integr8 Fuels Oslo AS
{

Jeg bekrefter at Cezary med sitt firma Malerservice har utført flere jobber for oss. Den siste var en større jobb med støp og utbygg av terrasse på Høgevarde.

Vi har opplevd at Cezary med mannskap alltid stiller til avtalt tid, informerer godt, fakturerer i henhold til avtale og utfører arbeidet godt og nøyaktig etter hva vi kan vurdere.

Vi opplever også  at de har høy arbeidsmoral og stolthet over arbeidet som utføres.

Vi har vært meget godt fornøyde og vi vil gjerne benyttes oss av tjenestene igjen

 

5
Ragnhild Toyamasu
Markedssjef/ Director of marketing
Kirkens Nødhjelp

462 37 741

Ring oss

BYGG OG MALERSERVICE AS

Org. nr: 922 605 866

Østhellinga 7A, 1388 BORGEN

KONTAKT SKJEMA

Kontakt oss ved å bruk av kontakt skjema.

Malerbygg